הגלידות של פלדמן אורזת את המנבו בעטיפת אלומיניום ובאריזת שישייה קשיחה

הקרמבו או המנבו הומצא בדנמרק לפני כ-200 שנים ומאז המתכון נשאר כמעט ללא שינוי. עונת המנבו בישראל מתחילה בסתיו ונמשכת כשישה חודשים. צילום סטודיו פלדמן
הקרמבו הומצא בדנמרק לפני כ-200 שנים והפך פופולרי בישראל, כשהמתכון נשאר כמעט ללא שינוי. גלידות פלדמן החלו לייצר את המנבו בשנת 1965 כמוצר חורף

חברת הגלידות של פלדמן שידרגה את אריזת השישיות של המנבו  – הקרמבו שלה, שנמכר בשני טעמים – וניל ומוקה, כשכל מנבו עטוף בעטיפת אלומיניום משלו, והשישייה נמכרת באריזה פלסטית נוחה וקשיחה לשמירה על המוצר. שי שלו, סמנכ"ל השיווק של פלדמן, אומר: "ישראל היא המדינה בה נמכרת כמות הקרמבואים הרבה ביותר בעולם. בכל חורף אוכלים אצלנו כ- 50 מיליון קרמבואים. מתוכם פלדמן מייצרת למעלה מ- 10 מיליון, כולל ייצוא לחו"ל. הישראלי הממוצע אוכל כ- 10 קרמבואים בעונה, כאשר הטעם הפופולרי ביותר הינו וניל – המהווה כ-60% מהמכירות של המנבו."

צילום סטודיו פלדמן
צילום סטודיו פלדמן

חוות הדעת של הטועמת שלנו עדה: "מפתיע אבל טעים. חשבתי שהקצפת תהיה מסטיקית, אבל ממש לא. גם ציפוי השוקולד הפתיע. חשבתי שיהיה רך מדי או קשה מדי, אבל הוא היה מושלם ונימוח בפה. המלצה: לאכול את הביסקוויט בסוף."

אריזה משפחתית של 20 יחידות בטעמי וניל ומוקה – 25.90 ₪, אריזת שישייה בטעמי וניל ומוקה – 11.90 ₪. להשיג ברשתות השיווק, רשת חנויות המפעל, מכולות ופיצוציות ברחבי הארץ. כשר פרווה בהשגחת בד"ץ מהדרין חוג חתם סופר ב"ב

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר