Chef Away – ההוכחה שלא חייבים לטרוח בערב שבת כדי לאכול בשבת

Chef Away פותחים את סוף השבוע ב”יריד סירים” ססגוני וצבעוני, המציע מבחר גדול של תבשילים ומנות ביתיות מוכנות לקראת שבת.
מעדניית הגורמה Chef Away‏ מציבה בכל יום שישי ברחבת החנות סירי נחושת גדולים ומלאים בכל טוב, היישר עבור ארוחות השישבת.

בין המאכלים המוצעים ביריד הסירים: קדירת חריימה של דג נסיכת הנילוס (6.90 ₪ ל-100 גרם), גפילטע-פיש (8 ₪ ליחידה), קדירת נחושת של חזה מולרד ברוטב תפוז (12 ₪ ל-100 גרם), סיר קוסקוס אמיתי (2.70 ל-100 גרם) עם מרק צמחוני (2.5 ₪ ל-100 גרם) או מרק בשרי (3 ₪ ל-100 גרם), אורז מקלובה (2.90 ₪ ל-100 גרם), קדירת פילה עוף ברוטב (6.5 ₪ ל-100 גרם) ועוד.

Chef Away, מעוזו הקולינרי של השף קולין גילון, נפתח לפני שנה במטרה לספק לקהל הרחב אוכל משובח עד הבית. המטבחייה ‏ מציעה מטעמים מעשה ידיו של קולין, והופכת אירוע ביתי, ארוחת חג או סתם ערב שקט ונעים, לחויה קולינרית.

מבחר התבשילים גדול, ובכל יום אפשר להפתיע ולהיות מופתע ממנה חדשה. בין המנות: קישים שונים, סלטים קרים וחמים, פסטות, סלמון בגריל, מוסקה, מרק קובה, קינוחים אישיים.

קולין גילון, בוגר Le Cordon Bleu בפריז, בעל ניסיון רב שנים במסעדות יוקרה עטורות כוכבי מישלן כמו Taillevent, Apicius, במעדניית פושון האגדית, וכן במסעדות יוקרה ברחבי איטליה. היום ניתן ליהנות ממאכליו בשתי מסעדות מלון דניאל בהרצליה (לוביסטרו ושיזן יפאס בר), בחברת הקייטרינג (קולין קייטרינג -קייטרינג שמגשים חלומות), וב-Chef Away‏.


Chef Away
זריצקי 4, רמת אביב החדשה, ת”א
טל’: 03-6999556
שעות פתיחה: א’-ד’ 11:00 –‏ 17:30
ה’ 11:00-19:00
ו’ 9:30 –‏ 14:30








היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה