Dippin’ dots – האם זו באמת הגלידה הקרה ביותר בעולם?

יש מי שמכירים אותה ממסעותיהם בדרום אמריקה ובאוסטרליה, או פגשו אותה בארה”ב. עכשיו היא גם מגיעה לישראל. זוהי Dippin’ dots – גלידה בהקפאה של מינוס 45 מעלות, עשוייה כדוריות קטנטנות במגוון רחב של טעמים, המיוצרת בטכנולוגיה מיוחדת וזכתה בפרסים על יזמות ומקוריות.

היבואנים אומרים כי Dippin’ dots היא הגלידה הקרה ביותר בעולם, והיא מגיעה לישראל, לאחר ש”דוטס ישראל” זכתה בזיכיון לשווק ולהפיץ אותה בלעדית בישראל ובמזרח התיכון.

הסוד הקר של  הגלידה הוא הייצור בתוספת חנקן נוזלי בהקפאה עמוקה ביותר. הגלידה מכילה פחות אוויר מגלידות רגילות, והמראה שמתקבל הוא של כדורים קטנטנים של גלידה העשויה ממוצרים טריים במגוון רחב של עשרות טעמים ושילובים, ביניהם גלידה חלבית, גלידת סורבה בטעמי פירות אקזוטיים, וגלידה מופחתת שומן ללא תוספת סוכר או על בסיס יוגורט.

להמצאה הייחודית הזו אחראי מייסד Dippin’ dots , קורט ג’ונס, מיקרוביולוג, אשר ב-1988 השתמש בדרך מדעית ובשיטת הקפאה עמוקה כדי ליצור את הגלידה.

לחברה, שמרכזה בקנאטקי, יש 1,500 נקודות מכירה בארה”ב  ומפעלים לייצור גלידה ברחבי העולם: מקנדה, דרך דרום קוריאה ודרום אמריקה, עד אוסטרליה, וכעת גם בישראל. 

דרך השיווק של Dippin’ dots היא באמצעות דוכנים צבעוניים וגלידריות מעוצבות בסגנון עתידני, כאשר העיצוב המיוחד הוא חלק בלתי נפרד מחוויית האכילה של הגלידה. הדוכנים מוצבים בקניונים, בפארקי שעשועים, באירועים המוניים, פסטיבלים, ובמקומות ציבוריים שוקקים. 

הזכיינים בישראל: חברת DOTS ISRAEL וחברת “גלידת העתיד”, שחברו יחד על מנת לפתח ולשווק את המותג בישראל, ובכוונתן לפתוח עד סוף 2009 עשרה סניפים ברחבי הארץ, ועוד עמדות ניידות במרכזים ציבוריים. 

www.dippindots.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה