dopo – פסטה בר איטלקי חדש ועדכני

dopo – פסטה-בר עדכני ודינמי שנבנה בסגנון ה-OPEN KITCHEN, נפתח ברמת החייל, כאשר השף יענקהל'ה שיין יצר מחומרי גלם טריים תפריט יצירתי ומזין.
שיין, החתום על פיתוח קונספטים מובילים באירופה ובארץ, משלב מטבח איטלקי קלאסי כגון פסטות, ברוסקטות ועוד עם מנות חדשניות ומקוריות. ההכנה נעשית אל מול עיני הלקוח בסגנון OPEN KITCHEN המשתף את הלקוח היושב מסביב לבר בחוויה, בניחוחות ובתחושות של יצירת המנה.
ההכנה המתרחשת מול עיניהם הצופות של הסועדים, הופכת אותם לחלק מהחוויה הקולינרית, ומזמינה אותם להשתמש בכל החושים למיצוי החוויה.

הסניף הראשון של "dopo" נפתח ברמת החייל תל אביב, כשהמטרה היא לפתוח סניפים נוספים ברחבי הארץ ולהפוך את "dopo" לרשת פסטה בר ארצית.

בתפריט: מגוון ברוסקטות (16-26 ₪) עם אנטרקוט, זוקיני, טונה ועוד; סלטים (17-34 ₪) – ניסואז, פסטה קר, פנצנלה וירקות שוק; פסטות שונות ומיוחדות (29-45 ₪) עם כרישה ועוף, חצילים ועגבניות, ארטישוק, אנטרקוט שמנת וכמהין ועוד.
המנות באות בסוגי פסטה שונים: פטוצ'יני, חונקי כמרים, ספגטי או ריגטוני.


dopo
רח' הנחושת 4, רמת החייל (מגדלי אור) ת"א
טל. 03-6490101

בתקופת ההרצה: ימים א' – ה' בשעות 12:00 – 17:00.
ממחצית אפריל 08: כל ימות השבוע, 12:00-24:00.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה