GFREE – מותג חדש בתחום המוצרים ללא גלוטן

"גורי" נכנסת לקטגורית המוצרים ללא גלוטן ומשיקה את GFREE – מותג חדש שיאחד תחתיו מגוון רחב של מוצרים ללא גלוטן

מוצרים ללא גלוטן הפכו בשנים האחרונות למבוקשים בשוק, אם כמענה לצורך של חולי צליאק אשר אינם יכולים לעכל גלוטן כלל, כמו גם עבור הרגישים והנמנעים כחלק משמירה על אורח חיים בריא ומאוזן. לפי הערכות, כל אלה יחדיו מהווים כ – 5% מכלל האוכלוסייה בישראל.
כחלק ממגמת הבריאות ההולכת וגדלה, קטגורית המוצרים ללא הגלוטן נמצאת בצמיחה מתמדת בעולם וגם בישראל.
שוק המוצרים ללא גלוטן בישראל מציג גידול של מעל 20% מדי שנה, כשארבעה סגמנטים מהווים מעל 50% מהקטגוריה: דגנים, לחמים, מאפים, פסטה/אטריות וחטיפים, ומוצרי מזון קפוא מהווים כ-35% מהקטגוריה.

לאור העובדה כי מדובר בשוק בצמיחה מתמדת שהביקוש אליו גדל, החליטה חברת השיווק וההפצה גורי להיכנס לתחום, ומשיקה את מותג GFREE שיכלול מוצרי מזון קפואים, מוצרי מזון יבשים, וחטיפים נטולי גלוטן.

 

GFREE יציע בשלב הראשון מוצרים כגון לחם פרוס, לחמניות, פיצה, פירורי לחם, פסטות, עוגיות ותערובות, כגון תערובות להכנת לחם, עוגות, מאפינס, פנקייק.
בנוסף לסדרת GFREE תשיק החברה גם את המותג הברזילאי ROOT TO GO הכולל סדרת חטיפי צ'יפס על בסיס ירקות שורש ברזילאים.

בין המוצרים שייצאו בשלב הראשון לשוק:
לחם פרוס לבן – 500 גר'. 13.90 ₪
לחמניות – לחמניות סנדוויץ' (250 גר'), לחמניות המבורגר (360 גר'), באגט (360 גר'). ללא לקטוז וקזאין וללא צבעי מאכל. 12.90 ₪
פירורי לחם ללא לקטוז וקזאין וללא צבעי מאכל – 200 גר'. 14.90 ₪
קמחים ותערובות – תערובת להכנת לחם ולחמניות (500 גר'), תערובת מאפינס שוקולד (480 גר'), תערובת מאפינס וניל (480 גר'), תערובת להכנת פנקייק (400 גר'), תערובת להכנת עוגיות (400 גר').
ללא לקטוז וקזאין, ללא חומר משמר וללא צבעי מאכל. 16.90 ₪
פיצה מרגריטה – 400 גר'. 24.90 ₪
עוגיות – עוגיות מזרחיות, עוגיות שוקולד צ'יפס, עוגיות סבתא, עוגיות מרוקאיות – 200 גר'. ללא לקטוז, ללא ביצה וללא שומן טראנס 17.90 ₪
ROOTS TO GO – סדרת חטיפי צ'יפס על בסיס ירקות – צ'יפס ירקות שורש (45 גר'), צ'יפס מקלות ירקות שורש (70 גר'), צ'יפס שורש טארו (45 גר'), צ'יפס בטטה (45 גר'). 7.90 ₪ 

המוצרים יימכרו ברשתות השיווק

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר