fbpx

MY CHEESE – סדנאות להכנת מוצרי חלב ביתיים

משתתפי הסדנא מייצרים מגוון מוצרי חלב וגבינות כדוגמת גבינות למריחה, צפתית, לבנה ופטה וגבינות קשות מעשה ידיהם
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

הזדמנות להשתתף בסדנא להכנת מוצרי חלב וגבינות בתהליכים ביתיים – סדנא מעשית המשלבת לימוד תיאורטי. משתתפי הסדנא מייצרים מגוון מוצרי חלב וגבינות כדוגמת גבינות למריחה, צפתית, לבנה ופטה וגבינות קשות מעשה ידיהם.

קהל היעד: מי שמעוניינים להעשיר את הידע ולרכוש מיומנויות בתחום ייצור הגבינות הביתיות.

נושאי הלימוד בסדנא:
תכונות החלב לסוגיו (עיזים, כבשים ובקר).
הכרת מושגי יסוד בהכנת גבינות.
הרכב החלב וערכיו התזונתיים.
ייצור מוצרי חלב: יוגורטים, גבינות רכות, גבינות טריות, חצי קשות וקשות. קממבר,חלומי, ג'יבנה, צפתית וריקוטה.
 
מנחת הסדנא היא מיכל מור מלמד, בעלת מחלבת הבוטיק "שירת רועים" בכפר קיש, בעלת נסיון מקצועי בייצור ובהכנת גבינות. למדה ועבדה בייצור גבינות בשיטות מסורתיות במחלבות נבחרות בשוויץ ובארץ, מייצרת גבינות בשיטות מסורתיות הנהוגות באירופה. גבינותיה זכו בחמש מדליות זהב וכסף בתחרות הגבינות הישראליות הטובות ביותר אשתקד.

מועדי הסדנא: ארבעה מפגשים בימי ד' בין התאריכים 7/7/2010 – 28/7/2010 , בין השעות: 17:00- 21:30 , בקיבוץ גבעת ברנר.

הסדנאות מתקיימות באווירה מקצועית, נעימה וחמה בקבוצות של עד 20 משתתפים.

מחיר הסדנא: 1,300 ש"ח למשתתף.
המחיר כולל כיבוד קל, עלות שכר המרצה וחומר מקצועי כתוב שיחולק במהלך הקורס.

MY CHEESE
לפרטים והרשמה: רזיאל קרן 052-2450392

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה