Nescafe משיקה Nescafe בקלייה קלה

אסם משיקה בישראל קפה חדש מבית נסטלה: Nescafe בקלייה קלה – קפה נמס בהיר, בגירעון עדין, המשלב זני פולי קפה נבחרים שנקלו בקלייה קלה והותאמו לטעם הישראלי.
הקפה החדש מצטרף למותגי Nescafe רד-מאג ו- Nescafe טייסטרס צ'ויס.

הקפה החדש פותח על ידי מומחי הקפה של נסטלה בשוויץ, במטרה להציע טעם חדש לצרכן המעדיף את הקפה שלו בהיר, בטעם עדין ולשתיה עם חלב.

הקפה החדש ישווק בצנצנות של 200 גר' ו- 100 גר', בכל רשתות השיווק והחנויות הפרטיות, במחיר מומלץ של 26.45 ש"ח.
כשר לפסח פרווה (גם ללא אוכלי קטניות) בהשגחת הרבנות הראשית לישראל.

הישראלי שותה בממוצע 2.2 כוסות קפה ליום
צריכת הקפה לנפש בישראל מוערכת בלמעלה מ- 803 כוסות לשנה – נתון שמציב את ישראל בין עשר המדינות המובילות בעולם בצריכת קפה לצד ספרד, יוון ואיטליה. למעלה מ- 78% מהאוכלוסייה שותה קפה נמס. בממוצע שותה הישראלי 2.27 כוסות קפה ליום, ו- 36% צורכים מעל שלוש כוסות ביום.

למעלה מ- 90% מצרכני הקפה הנמס שותים אותו עם חלב. למעלה מ- 80% שותים את הקפה עם ממתיק: מומחים לקפה, לעומת זאת – ובכלל זה טועמי קפה מקצועיים – שותים בלי להמתיק.

השעה השכיחה ביותר לשתיית קפה היא הבוקר. 75% מצרכני הקפה מתחילים את היום איתו, ומדווחים כי הקפה של הבוקר הוא הקפה החשוב ביותר עבורם. (טלסקר, אפריל 2004 וינואר 2005)

טיפים לשמירה על טריות הקפה
§ מומלץ לשמור קפה – מכל סוג – במקום מוצל וקריר.
§ אין לשמור קפה במקרר רגיל לאחר פתיחתו: הוא סופח יותר לחות ומאבד את הארומה. מקרר ללא קרח (No Frost) מייבש את האוויר הקר – ולכן אפשר להשתמש בו לשמירת קפה. ניתן לשמור קפה במקפיא, כשהוא מאוחסן בכלי אטום היטב.
§ מומלץ לשמור את הקפה בכלי זכוכית, הזכוכית אינה סופחת לחות וטעמי לוואי כמו כלי מתכת וכלי חרס.
§ על הכלי להיות בעל סגירה הרמטית, או סגירת וואקום. אם משתמשים בכלי הגשה, יש להעביר אליו רק חלק מהקפה: את שאר הקפה עדיף לשמור באריזה המקורית.
§ מאחר שקפה טחון רגיש יותר מקפה נמס, מומלץ להשתמש עבורו בכלי בעל סגירת וואקום ובמקום מוצל בטמפרטורת החדר.
§ אין להכין אספרסו במכונה מקפה שהוצא זה עתה מהמקפיא או מהמקרר: הארומה של הקפה נפגעת בשל הטמפרטורה הנמוכה של האבקה. המים המשמשים להכנת אספרסו מחוממים לטמפרטורה של 95 מעלות בלבד ואינם רותחים, ולכן השפעת הקור גדולה יותר.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה