"SPICES כלים וטעמים" פותחת סניף ביהוד-סביון וחונכת מתחמי קונספט Charcuterie ו- Boulangerie

בעקבות ההצלחה הגדולה שקצר ה-Fromagerie, בוטיק הגבינות שמוקם בין כותלי הסניפים הוותיקים של רשת "SPICES כלים וטעמים", הורחב בסניף יהוד-סביון החדש שנפתח עתה הקונספט של חנות-בתוך-חנות גם לתחומים אחרים: Charcuterie – בוטיק של נקניקי גורמה ומוצרי בשר מכל העולם, ו- Boulangerie – בוטיק מאפים.

הסניף החדש ממוקם בפאואר-סנטר באיזור התעשייה יהוד-סביון, ומשתרע על 400 מ"ר, כשהוא מצטרף לשני סניפי הרשת בהדר-יוסף בתל-אביב ובביל"ו סנטר שבצומת ביל"ו.

הסניף אמור לשרת אוכלוסייה של כ-200 אלף איש המתגוררים באיזור, ובכלל זה את תושבי סביון, יהוד, אור יהודה, קיראון, קרייית אונו, שוהם, נווה מונוסון, רמת אפעל, תל-השומר, קריית קריניצי, ואפילו תושבי השכונות הדרומיות של פתח-תקווה.

הסניף ביהוד-סביון משכפל את המתכון המנצח של שני הסניפים הקודמים: שילוב של מרכז קמעונאי המספק את כל החומרים והכלים הנחוצים בתחומי הבישול והאירוח עם סדנאות הדרכה קולינריות. גם בסניף החדש מוקצה חלל מיוחד ל- FROMAGERIE, בוטיק הגבינות המקצועי שהשיקה הרשת אשתקד בסניפיה. יתרה מזו, בעקבות ההצלחה שקצר ה-FROMAGERIE בשני הסניפים הוותיקים, הורחב בסניף יהוד-סביון הקונספט של חנות-בתוך-חנות גם לתחומים חדשים: Charcuterie – בוטיק של נקניקי גורמה ומוצרי בשר מכל העולם, ו- Boulangerie – בוטיק מאפים.

ה- Charcuterie יציע יותר מ-200 סוגי נקניקים, נקניקיות ומוצרי בשר מכל רחבי העולם. רוב המוצרים מיוצרים בלעדית ל"SPICES כלים וטעמים" במפעל "זילבר" שבחיפה, המתמחה זה כ-70 שנה בייצור נקניקים ומוצרי בשר. על ניהול ה- Charcuterie הופקד גלעד אייל, בן קיבוץ מזרע, שהחל את דרכו בעיבוד מוצרי בשר במסגרת המפעל הנודע של הקיבוץ, "מעדני מזרע" וצבר נסיון עשיר באירופה.
ה- Boulangerie הוא בוטיק מאפים, שיציע מגוון לחמים הנאפים במקום ושפע מאפי קונדיטוריה, מלוחים ומתוקים. בכוונת הנהלת הרשת לפתוח בוטיקים זהים גם בסניפים בביל"ו ובהדר-יוסף.

סניפי הרשת מציעים שילוב בין חומרי גלם, כלי הכנה והגשה, ידע קולינרי וחוויית קנייה. האגף הקמעונאי מציע לבשלן את כל הדרוש לו מאלף ועד תו: כלי בישול והכנה, אביזרי מטבח, כלי הגשה ואירוח, יותר מ-130 תבלינים מכל רחבי העולם מסוגים ובמרקמים שונים (טחונים, גרוסים, שלמים), קטניות, דגנים, פירות וירקות יבשים, זיתים, תערובות קפה וחליטות של תה גורמה, מגוון רחב של שמני זית, חומצים, רטבים, מוצרים מסורתיים של מטבחי עמים, מדף עשיר להשבחת דברי מאפה ומנות אחרונות, מדף של ספרות מקצועית ועוד.

באגף ההדרכה מתקיימים סדנאות וקורסים במגוון נושאים המשיקים לכל תחומי הפעילות במטבח בהנחייתם של מיטב השפים בארץ. הסדנאות מיועדות הן לקהל הרחב והן למגזר העסקי – כפעילויות תמריץ לעובדים. באגף זה נערכים גם סמינרים מקצועיים לעוסקים בתחום האירוח וההסעדה ואירועי טעימה והשקות של מוצרים מעולם המטבח.

שעות פתיחה: א'-ה' 21:00 – 9:00
יום ו' 15:00- 9:00






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה