חומרים ל- 15-18 יחידות:
1 מגשית שווארמה אמיתית של "מאמא עוף"
נייר פרגמנט
3 פיתות עיראקיות ("לאפה") טריות
100 גר' סלט טחינה
1 עגבניה חתוכה לפרוסות דקות
6 פרוסות חציל מטוגן
1 צרור פטרוזיליה שטוף היטב וקצוץ
2 ביצים קשות פרוסות
אופן ההכנה:
מניחים פיתה עיראקית על נייר פרגמנט.
מורחים את הפיתה בטחינה. ומניחים מעל פרוסות עגבנייה וחציל מטוגן.
מחממים את רצועות השווארמה במחבת טפלון משומנת קלות.
מפזרים 1/3 מכמות השווארמה על הפיתה בשכבה אחידה, ומעל מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מניחים מעל כמה פרוסות ביצים קשות.
מגלגלים את הפיתה, עד קבלת גליל רזה ככל הניתן. עוטפים את הגליל בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים (כמו עטיפת סוכרייה).
בעזרת סכין מסור פורסים לפרוסות בעובי של כ-3 ס"מ, ומסדרים בצלחת הגשה שטוחה.