דן גורמה, המרכז הקולינארי של רשת מלונות דן יעביר סדנאות בישול לקראת ליל הסדר

דן גורמה, המרכז הקולינארי החיפאי לבישול ואפייה של רשת מלונות דן, יפעיל במהלך השבועות הקרובים סדנאות מיוחדות לבישול ואפייה לקראת ליל הסדר וחגיגות המימונה.

דן גורמה, המרכז הקולינארי החיפאי לבישול ואפייה של רשת מלונות דן, יפעיל במהלך השבועות הקרובים סדנאות מיוחדות לבישול ואפייה לקראת ליל הסדר וחגיגות המימונה.

סדנת מבשלים סדר נפתחת ביום ראשון, 19 במרץ 2006. הסדנה כוללת שלושה מפגשים עם השף גילי אלטמן והשף קונדיטור מיכה גינטר מרשת מלונות דן, במהלכם יזכו המשתתפים לזווית חדשה ומרעננת למאכלי החג המסורתיים. בין השאר ילמדו המשתתפים כיצד להכין מרקים עם כופתאות מיוחדות, שוק טלה, קונפי אווז, מנות דגים מיוחדות, ריזוטו מסוגים שונים, מאכלי ארטישוק ירושלמי, סלטים ועוד. מחיר הסדנה – 600 שקל.

סדנת "עושים מימונה" נפתחת ביום א', 2 באפריל 2006. הסדנה כוללת שני מפגשים עם השף שוקי עמרי, במהלכם ילמדו המשתתפים כיצד להכין את מאכלי החג המפורסמים: מופלטות, שבקייה, ריבות הדרים וחצילים, עוגיות מרוקאיות (מעמול), קוסקוס חלבי, ג'אבן, ברקוקס, מרציפן ואפילו תה מרוקאי מסורתי. מחיר הסדנה – 370 שקל.

הסדנאות מתקיימות במרכז הקולינארי דן גורמה, רח' אלחנן 17, מרכז הכרמל, חיפה. לפרטים והרשמה: 04-8302005. www.dangourmet.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר