השנה תתקיים בפעם ה- 11 תחרות הבישול בחסות סאן פלגרינו בוונציה, איטליה, בחודש יוני.
בעשר השנים האחרונות התגלו בתחרות גביע הבישול של סאן פלגרינו כמה כישרונות צעירים, שהגיעו למטבחי מסעדות גדולות בעולם.
לראשונה תשתתף ישראל בתחרות עם אחד מהשפים הצעירים שיזכה לייצג אותנו, ויזכה בתואר השף הצעיר של השנה.
הזמנות להשתתפות בתחרות הופצו למאות שפים וסו שפים עד גיל 30 ברחבי הארץ, ההרשמה לתחרות מסתיימת בתאריך 20/05 ועד כה נרשמו עשרות שפים.
את התחרות בארץ יובילו שלושה שופטים: השף שלום קדוש השף הראשי של רשת מלונות פתאל , מבקרת המזון הילה אלפרט וד"ר אלי לנדאו .
פרס השף הצעיר של השנה יוענק לשף אשר יציג את המתכון הטוב ביותר, על פי חבר השופטים, המתכונים יבחנו על פי קריטריונים של טעם, קושי בהכנה, התאמה נכונה של יין ומים וצורת ההגשה של המנה.
כל המתמודדים מתבקשים להעביר לוועדת התחרות מתכון מקורי שלהם אשר הותאם לטעם המים ולרוח האיטלקית תוך תשומת לב למקוריות, הצגה, טעם וטכניקות במטבח. לשלב חצי הגמר יעלו 10 שפים. בשלב זה יתרשם צוות השופטים מהמנות המוכנות, וחמישה השפים הטובים ביותר יעלו לשלב הגמר המכריע.
את הפרטים יש להעביר ל- spcc@tempo.co.il

תגובות
0