חודש מרץ בסימן קולינריה ויין במלון הסקוטי בטבריה

לאורחים יוגשו יינות מיקב הרי גליל לצד ארוחות גורמה שיבושלו על ידי מיטב השפים. במקביל יתקיימו ערבי יין ופינוקים, סקס ויין שעשועוני יין ועוד. כל זאת כחלק משיתוף הפעולה בין המלון הסקוטי ליקב הרי גליל

במרץ הקרוב יערוך המלון הסקוטי בטבריה חודש של קולינריה ויין, במסגרתו תארח שפית המלון ענת אוטולנגי את מיטב השפים בארץ.

בין השאר יתארחו מאיר אדוני ממסעדת כתית, אביב משה ממסעדת מסה, יוסי אלעד ושף קונדיטור איברהים אבו סיר מעמותת "שפים למען השלום" וצמד המסעדנים מעוז אלונים ואיתי הר גיל ממסעדת "הבסטה". לארוחות הגורמה יתלוו יתלוו יינות מובחרים מיקב הרי גליל וכן יערכו סדנאות וערבי יין.

בין האירועים הבולטים במהלך החודש:
• "הגליל כאזור גידול יין" – ערב טעימות יין יקב הרי גליל. הערב ייערך ב- 5/3/09 בשעה 21:00.
• "יין עד לא ידע" (עדלוידה) מסיבת יין עם מני פאר באווירת חג הפורים. סיפורים משעשעים ושעשועונים נושאי פרסים שתתקיים ב- 12/3/09 בשעה 21:00.
• "יקב הרי גליל סביב השולחן" – טעימות יין ופינוקי השף. יערך ב- 19/3/09 בשעה 21:00.
• "סקס יין ובריאות" – ערב מלא הומור ויין משובח עם הסקסולוג עידן מיליצר. יערך ב- 26/3/09 בשעה 21.00.

חודש קולינריה ויין הוא מסורת במלון הסקוטי. מידי שנה מתארחים בו שפים מובילים ויינות מובחרים, זאת כחלק מהתפיסה של המלון הסקוטי הרואה ביין חלק חשוב בתרבות. במרתף היינות הייחודי של המלון, המצוי במבנה בזלת עתיק שמורים אלפי בקבוקי יין מיקבים מאזור הגליל והגולן, ובהם גם יקב הרי גליל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר