חמש שנים עם חמישה ייננים לגאיה בית של אוכל

כל אחד מחמשת ערבי היינן יוקדש לנושא אחר, ויוקיר חבל ארץ בעולם הקשור ביין – עם יקב ישראלי ויינותיו

מסעדת "גאיה – בית של אוכל" בבנימינה, חוגגת חמש שנים של אוכל, יינות ואווירה.
במסגרת החגיגות יתארחו במסעדה ייננים מחמישה יקבים ברחבי הארץ – לערבים של אוכל גורמה, יין משובח והדרכה אישית.
בכל אחד מהערבים תוצע ארוחת טעימות- ממטבחו של השף גיא בן אשר, טעימות של יינות, הרצאה מפי יינן ומחירים אטרקטיביים ליינות. מחיר לסועד: 220 ₪

ערבי היינן יתקיימו מהשעה 20:00 בתאריכים הבאים:
יום רביעי 10.11.10 ערב בהשראה ספרדית -עם יקבי כרמל ויקב יתיר. יוגשו מגוון מנות כגון סרדינים ממולאים בעשבי תיבול, פאייה פירות ים שחורה, נתחי זנב שור בפפריקה מעושנת ופורט ו צלע כבש על פאייה זעפרן.
יוטעמו ויונייה, מרלו-שיראז-קברנה של יקב יתיר, שרדונה מהסדרה האזורית יקבי כרמל, היין עטור השבחים- שיראז 2007 מכרם קאיומי, ויין פורט של יקבי כרמל.

יום רביעי 24.11.2010 ערב בהשראת צפון איטליה – עם יקב קסטל
שלוש וריאציות על דג: טונה צרובה, תפוזים צנוברים וצלפים, קרפצ'יו אינטיאס בשמן כמהין ואספרגוס קלוי, סשימי סלמון בזרעי חרדל ופלפלת ירוקה, בנוסף: קדרת ארנבת בציר ציידים עם פטריות פורצ'יני, סינטה שמנמנה ברוטב יין אדום וערמונים, בליווי ניוקי רומנו
יוטעמו שרדונה סי קסטל, פטי קסטל וקסטל גרנד וין

יום רביעי 8.12.10 ערב שרקוטרי – עם יקבי בנימינה
מנות על טהרת הבשר: טריו פטה – ארנבת, חזיר, אווז, פלטת נקניקים- פרושוטו, ברזאולה, ברווז כבוש. שוקרוט אלזסי קלאסי, ושפרד'ס פאי- פאי רועים אירי.

יום רביעי 21.12.10 ערב בהשראת דרום איטליה – עם יקב כרמי יוסף – ברבדו.
מנות כגון בייבי קלמרי סגול על מצע פסטה שחורה, רביולי אספרגוס וגבינת גורגונזולה, ואסדו אספרסו עם ניוקי ריקוטה

יום רביעי 5.01.11  – ערב בהשראת המטבח הצרפתי – עם יקב אמפורה
שרימפס קריסטל בחמאת שמפנייה ולוונדר, אוכף ארנבת במילוי כבדים ובייקון על מצע גראטן שורשים, פילה פרידה עם קראסט פרורי לחם, עשבי תיבול ומולים.


מסעדת גאיה – בית של אוכל
רח' האמן 1 פינת הטחנה, א.ת. הרכבת , בנימינה
טל. 04-6181818
א'-ו' 12:00-23:00, שבת 12:00-18:00

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר