דרגת קושי: קל מאוד
זמן ההכנה: 10 דקות
עזרים: מעבד מזון, מייבש מזון
חומרים:
1 כוס גרעינים לבנים קלופים
2 כפות שמיר קצוץ דק
1 כפית קוריאנדר (תבלין כוסברה)
2 כפות כמון
8 עגבנית מיובשות
3 כפות כוסברה קצוצה דק
1 שן שום קלופה
2 כפיות אורגנו
מלח לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
1 כפית מיץ לימון טבעי
אופן ההכנה:
במעבד מזון יש לטחון היטב את כל המצרכים עד לקבלת עיסה במרקם סמיך. ליצור כדורים קטנים של פלאפל ולהניחם על משטח מייבש המזון.
לייבש למשך 7-8 שעות.
ניתן להגיש בליווי ירקות טריים וטחינה.
ניתן להירשם לסדנאות ולייעוץ אישי. לתיאום וקבלת פרטים לפנות לשירלי:
052-5564421, www.shirly-b.co.il
צילום: אביבה אברון