חומרים למחבת עגולה קוטר 26
400 גרם אטריות קדאיף
50 גרם חמאה
150 גרם גבינת עיזים
2 כפות חמוציות
2 כפות אגוזי מלך
לסירופ
כוס מים
כוס סוכר
מיץ מחצי לימון
מקל קינמון
ענף נענע או לואיזה
כף ג'ינג'ר חתוך גס
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה, מפוררים את אטריות הקדאיף לחוטים ומערבבים עם החמאה המומסת.
מרפדים את המחבת במחצית מהקדאיף.
פורסים את גבינת העיזים לפרוסות בעובי חצי ס"מ, ומסדרים על הקדאיף באופן אחיד.
מפזרים מעל את החמוציות והאגוזים.
מכסים בשכבה נוספת של קדאיף ומהדקים היטב.
מניחים על להבת הכיריים ומטגנים עד הזהבה כ- 4 דקות.
הופכים בזהירות ומטגנים מהצד השני.
מרתיחים את חומרי הסירופ כ-15 דקות עד לקבלת סירופ סמיך, ויוצקים מעל הכנאפה.