לקראת חג השבועות יוצאת מחלבת יעקבס מכפר הרא"ה לשוק עם יוגורט מחלב עזים בטעם טבעי, פרג ואוכמניות ; וגבינת עזים בסגנון בושה.
מוצרי יוגורט מחלב עזים בטעם טבעי, פרג ואוכמניות מצטרפים אל סדרת היוגורטים של יעקבס – יוגורטים מחלב עזים, 3 אחוז, בתוספת חיידקי ביו וסיבים תזונתיים. היוגורטים ללא תוספות של חומרים מייצבים וחומרים משמרים, ומשווקים באריזת בקבוק של 500 מ"ל מוכן לשתייה.
מחיר מומלץ 12.99 ₪ לחצי ליטר.
גבינת עזים בסגנון בושה מצטרפת למבחר הגבינות המובחרות של משק
יעקבס. זו גבינה חצי קשה בסגנון גבינת בושה הצרפתית, ומיוצרת מחלב עיזים טבעי, מעדר עיזים הניזון ממרעה טבעי בשיפולי הרי השומרון.
גבינת הבושה מתאימה למבחר שימושים: בישול, אפייה, כריכים, וכתוספת לסלטים. לגבינה טעם עדין ואפייני לגבינה מחלב עיזים, המתחזק עם התיישנות הגבינה.
מחיר מומלץ 12 ₪ ל100- גרם.
את מוצרי מחלבת יעקבס ניתן להשיג ברשתות השיווק שברחבי הארץ, במעדניות ובחנות המחלבה שבמושב כפר הרא"ה בעמק חפר (על כביש 4).
לכבוד חג הביכורים: יריד שבועות במחלבת יעקבס בכפר הרא"ה 
זו פעם שנייה שמחלבת יעקבס עורכת יריד ביכורים בבית העם של הכפר.
ביריד תתקיים מכירה של התוצרת המגוונת של משק יעקבס, לחמים ופוקצ'ות לחג של מאפיית אגדת לחם, יינות, פרחים, דבש, שמן זית, עוגות, ועוד של מיטב היצרנים המקומיים.
יריד הביכורים של משק יעקבס מאגד תחת קורת גג אחת את מיטב יצרני הבוטיק; גבינות עזים ובקר מצוינות, לחמים ומאפים טריים ומשובחים, יינות ושמן זית משובח, עוגות ביתיות, דבש – ומציע חווית חג חקלאית, חוויה קולינרית, וחגיגה לכל החושים.
ימי ושעות פעילות היריד:
13.5.10 – יום ה' בין השעות 14:00 – 20:00
14.5.10 – יום ו' בין השעות 8:00 – 15:00
16.5.10 – יום א' בין השעות 8:00 – 20:00
17.5.10 – יום ב' בין השעות 8:00 – 20:00
18.5.10 – יום ג' בין השעות 8:00 – 15:00
בית העם ממוקם בכניסה למושב כפר הרא"ה – בכיכר הראשונה ימינה,
במקום יוצב שילוט הכוונה ליריד.
טלפון לבירורים אודות היריד: 04-6366111

תגובות
0