המצרכים:
2 יחידות מלאווח "שלושת האופים"
מעט מרגרינה לטיגון
קופסת אגסים משומרים מסוננת
50 גרם חמאה
25 גרם קקאו
ביצה
50 גרם סוכר
אופן ההכנה:
מניחים מלאווח במחבת משומנת במעט מרגרינה, מכסים ומטגנים כחמש דקות על אש בינונית.
הופכים את המלאווח, ומפזרים עליו שני חצאי אגסים פרוסים ושתי כפות מתערובת השוקולד.
מעבירים לתנור ואופים 5 דקות בחום בינוני.
להכנת תערובת השוקולד:
ממיסים את החמאה במיקרוגל כ-1/2 דקה.
מוסיפים את הקקאו ומערבבים היטב.
מוסיפים את הסוכר והביצה, ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.