מרק חמוץ וגבינה חריפה – תענוג אמיתי
חומרים ל-4 מנות:
1/2 ק"ג עלי מנגולד עלי סלק
4 לימונים
2 בצלים
5 כפות שמן זית
1 כרישה
15 שיני שום שלמות
1 ליטר ציר ירקות
מלח פלפל
1 כף סוכר
150 גר' גבינת קשקבל
אופן ההכנה:
לקצוץ בצל וכרישה ולאדות בסיר עם שמן זית עד להזהבה.
לקצוץ באופן גס את עלי המנגולד, להוסיף לסיר ולטגן במשך דקה לאידוי הנוזלים.
להוסיף את כל שאר המצרכים, לבשל במשך כחצי שעה על אש נמוכה.
כדקה לפני ההגשה לפורר גבינת קשקבל במרק ולהגיש.