משקאות לחגיגות סילבסטר

קוקטייל פותח לארוחת ראש השנה האזרחי החגיגית:אופן ההכנה: שייקרכוס הגשה: שמפנייהמרכיבים:120 מ"ל KEGLEVICH מלון60 מ"ל סאוור30 מ"ל רום לבןמיץ תות בננה קרמיץ אשכוליות קר1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרחאופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים לתוך השייקר ומשקשקים כמה דקות, עד שלא שומעים את הקרח. מסננים את הקוקטייל ללא הקרח עד כ- 1/2 כוס שמפניה. משלימים עם מיץ התות בננה ומיץ האשכוליות, ומקשטים.קוקטייל סוגר לארוחת סילבסטר החגיגית, שהוא כמעט קינוח:אופן ההכנה: בלנדרכוס הגשה: קוקטיילמרכיבים:1/2 KEGLEVICH פאוור אספרסו1 כוס יוגורט ריבת חלב 1/2 כוס ליקר אייריש קרים0.5 קילו גלידת וניל עוגיות2 שורות שוקולד חלבקרחאופן ההכנה: מוזגים את כל המרכיבים, למעט הגלידה, על גבי קרח בבלנדר. מפעילים את הבלנדר עד קבלת מרקם של ברד (במידה והמשקה דליל, יש להוסיף עוד קרח לבלנד), מוזגים לכוס קוקטייל. מוסיפים את הגלידה לתוך כל כוס, ומקשטים עם שוקולד מריר מגורר.מתכון ברנדי חם:מרכיבים: 100 מ"ל ברנדי "שטוק 84"1 כף גדושה של דבש30 מ"ל מיץ לימון סחוט200 מ"ל מיץ טבעי תפוזים/תפוחיםאופן ההכנה:להכניס לסיר את כל חומרי המתכון ולהביא לרתיחה. להגיש חם.

קוקטייל פותח לארוחת ראש השנה האזרחי החגיגית:
אופן ההכנה: שייקר
כוס הגשה: שמפנייה
מרכיבים:
120 מ"ל KEGLEVICH מלון
60 מ"ל סאוור
30 מ"ל רום לבן
מיץ תות בננה קר
מיץ אשכוליות קר
1/2 מכלי הקיבול של השייקר ממלאים בקרח
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים לתוך השייקר ומשקשקים כמה דקות, עד שלא שומעים את הקרח.
מסננים את הקוקטייל ללא הקרח עד כ- 1/2 כוס שמפניה.
משלימים עם מיץ התות בננה ומיץ האשכוליות, ומקשטים.

קוקטייל סוגר לארוחת סילבסטר החגיגית, שהוא כמעט קינוח:
אופן ההכנה: בלנדר
כוס הגשה: קוקטייל
מרכיבים:
1/2 KEGLEVICH פאוור אספרסו
1 כוס יוגורט ריבת חלב
1/2 כוס ליקר אייריש קרים
0.5 קילו גלידת וניל עוגיות
2 שורות שוקולד חלב
קרח
אופן ההכנה:
מוזגים את כל המרכיבים, למעט הגלידה, על גבי קרח בבלנדר.
מפעילים את הבלנדר עד קבלת מרקם של ברד (במידה והמשקה דליל, יש להוסיף עוד קרח לבלנד),
מוזגים לכוס קוקטייל.
מוסיפים את הגלידה לתוך כל כוס, ומקשטים עם שוקולד מריר מגורר.

מתכון ברנדי חם:
מרכיבים:
100 מ"ל ברנדי "שטוק 84"
1 כף גדושה של דבש
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
200 מ"ל מיץ טבעי תפוזים/תפוחים
אופן ההכנה:
להכניס לסיר את כל חומרי המתכון ולהביא לרתיחה.
להגיש חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר