חומרים לבצק
1 ק"ג קמח
120 גרם סוכר
15 גרם מלח
360 גרם מים
2 ביצים
2 כפות ברנדי
50 גרם שמרים טריים
תמצית וניל
100 גרם חמאה רכה
אופן ההכנה
1. לשים את החומרים עד ליצירת בצק אחיד למשך 6-4 דקות.
2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים את הבצק כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.
4. לאחר-מכן מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים לסופגניה לתפוח למשך חצי שעה עד 45 דקות.
5. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק 180 מעלות למשך 2 דקות מכל צד.
6. מניחים את הסופגניות על ניר סופג למשך 5 דקות ולאחר-מכן מזריקים את המילוי באמצעות מזרק מיוחד להזרקה.
חומרים למילוי
500 סמ"ק חלב
קורט מלח
מקל וניל חצוי
125 גרם סוכר
6 חלמונים
30 גרם קמח
30 גרם קורנפלור
100 גרם שוקולד לבן מומס
150 גרם תערובת פרות יער
אופן ההכנה
1. מרתיחים את החלב, הסוכר והמלח.
2. מערבבים את החלמונים, הקמח והקורנפלור ויוצקים בעדינות את תערובת החלב לתערובת החלמונים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מחזירים את התערובת לאש ומבשלים עד לרתיחה קלה מאוד.
4. ממיסים את השוקולד הלבן למשך דקה במיקרוגל.
5. מורידים מן האש ומוסיפים את השוקולד הלבן ומצננים.
6. מוסיפים את פירות היער ומערבבים.