נסטלה פוד סרוויס, החטיבה המקצועית של קבוצת אסם, מציגה שני מוצרים חדשים על טהרת הבטטה: בטטה רול ושניצל בטטה מבית תפוגן.
הבטטה רול מכילה בטטה בציפוי פרורית יפנית, וניתן להגיש אותה כתוספת למנה עיקרית וגם כחטיף לנשנוש עם מטבל. המנה פשוטה להכנה – כל שצריך לעשות הוא להוציא מהמקפיא, לחמם 15 דקות בתנור או לטגן למשך 4 דקות ללא צורך בהפשרה.
שניצל הבטטה בציפוי פרורי לחם, הוא צמחי, לא מכיל חומר משמר ודורש רק 15 דקות בתנור או 4 דקות טיגון, ללא כל צורך בהפשרה.