חומרים:
1 אריזת נתח פילה בתיבול ברביקיו של עוף טוב.
לבורגול:
2 כוסות בורגול
1 פלפל אדום חתוך לקובית
1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
1/2 פלפל חריף חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
כף שמן זית
קורט פלפל
לרוטב סאטה:
2 כפות חמאת בוטנים
1 כף צ'ילי מתוק
1 כפית סויה
1/2 כוס מים
אופן ההכנה:
מניחים בקערה את הבורגול, שופכים מעל 2.5 כוסות מים רותחים, מניחים בצד למשך חצי שעה ומערבבים מדי פעם עד שהבורגול רך.
מוסיפים למחבת חמה שמן זית ומטגנים את הפלפלים למשך 5 דקות.
מוסיפים את הפלפלים, מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים היטב את הפלפלים והבורגול בקערה.
מחממים בתנור את נתח הפילה בתיבול ברביקיו של עוף טוב לפי הוראות ההכנה המופיעות בגב האריזה.
אופן הכנת רוטב סאטה:
לסיר קטן מוסיפים את כל חומרי הרוטב, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה קלה.
הגשה:
מניחים את תערובת בורגול והפלפלים בצלחת, מעל מניחים את נתח הפילה, ומעל מזלפים את רוטב הסאטה.
צילום מורג ביטן