(8 מנות)
מצרכים:
– 8 פילטים של דג לברק
– 1 חבילת עלי מנגולד
– 1 בצל קצוץ
– 1 כף שמן זית
– מלח ופלפל
למרינדה:
– יוגורט עיזים 3% של גד 250 מ"ל (חצי גביע)
– חצי כוס יין לבן יבש
– 4 כפות רכז רימונים
– חצי כוס עשבי תיבול (פטרוזיליה, כוסברה, בצל ירוק, עירית)
– מיץ מלימון אחד
– 2 כפות דבש
לקישוט:
– חופן גרגירי רימון
– כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
– ערבבו את כל חומרי המרינדה.
– תבלו את הלברק במלח ופלפל, והשרו אותו במרינדה כחצי שעה.
– חממו תנור ל- 180 מעלות.
– חממו ווק עם כף שמן הזית, וטגנו את הבצל לשקיפות.
– הוסיפו את עלי המנגולד ואדו כדקה.
– תבלו במלח ופלפל.
– הניחו על תבנית את המנגולד, וצקו עליו את הדגים עם הרוטב.
– אפו כ- 12 דקות.
– קשטו במעט רימונים ופטרוזיליה קצוצה.