החומרים (ל-6 מנות)
1 גביע לבנה "גד" או ריקוטה "גד"
1 כף מיץ לימון
4 כפות דבש
רבע אבטיח בינוני
חצי מלון
3 אפרסקים
3 נקטרינות
1 אשכול קטן ענבים
12 דובדבנים
3 כפות אגוזים גרוסים
ההכנה
1. מערבבים את הלבנה או הריקוטה עם מיץ הלימון והדבש. מניחים בצד (אפשר לשמור במקרר עד 3 שעות).
2. חותכים את האבטיח והמלון לקוביות או לפרוסות דקות. מגלענים ופורסים או חותכים לקוביות את האפרסקים והנקטרינות. מסירים את הענבים מהאשכול.
3. מחלקים את הפירות בין צלחות הגשה ועורמים עליהם את הלבנה הממותקת. מקשטים בדובדבנים ובאגוזים הגרוסים.