מצרכים ל-15-20 יחידות
1 חבילת מרשמלו ורוד לבן 150 גרם
20 מטבעות שוקולד מריר כמו של כרמית
100 גרם ממרח בוטנים טבעי
40 קרקרים עגולים מלוחים
אופן ההכנה
מסדרים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט קרקרים עגולים.
מניחים מעל כל אחד מטבע שוקולד ועליו מרשמלו.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד שרואים שהמרשמלו נמס.
בינתיים מורחים מעט ממרח בוטנים על כמות זהה של קרקרים.
כאשר מוכן מוציאים מהתנור ומכסים בקרקר עם חמאת הבוטנים.
ניתן לשמור במקרר.