מחלבת "משק צוריאל", המתמחה בייצור מגוון רחב של גבינות ויוגורטים מחלב בקר ועיזים, מציעה את חווית הטעמים הגלילית "טעימה מהגליל", בשיתוף עם שפים ומסעדות שף, ובליווי השף הראשי ברק חי חורש.
האירוע הזה יתקיים עד 1 בפברואר, ובמהלכו יציען 40 מסעדות שף ברחבי הארץ, מנות גליליות פרי יצירתן, בשילוב גבינות של מחלבת משק צוריאל, כמנות ספיישל שאינן בתפריט באופן יום יומי.
בין המסעדות המשתתפות:
• צפון – "אדמה" בזכרון יעקב, "אורי בורי" בעכו, 107 "ברסרי" בחיפה, "גולף קיסריה", "הלנה" בקיסריה, "פורט קפה" בקיסריה.
• מרכז –"דלאל"-בהובלת השף גולן גורפינקל, "התרנגול הכחול" ו"קימל" בהובלת השף שאול בן אדרת, "בלו סקיי" בהובלת השף מאיר אדוני, "קיטשן מרקט" בהובלת השף יוסי שיטרית , מסעדות "רוקח" בהובלת השף אייל לביא, "קפה איטליה", "בליני", "ג'ויה".
• דרום – "אידי " באשדוד, "כרמים" בבאר שבע.
צילום אנטולי מיכאלו