חומרים:
2 בסיסים של עוגת טורט
גנאש שוקולד:
200 מ"ל שמנת
240 גר' שוקולד
אופן ההכנה:
להרתיח שמנת.
להוריד מהאש.
להוסיף שוקולד.
לערבב עד שחלק.
להניח להתקרר.
קרם שוקולד לבן:
400 מ"ל שמנת מתוקה
260 גר' שוקולד לבן
אופן ההכנה:
להרתיח שמנת.
להוריד מהאש.
להוסיף שוקולד לבן.
לערבב עד שנמס וחלק.
לקרר לפחות לילה במקרר.
מילוי גבינה:
300 מ"ל שמנת מתוקה
75 גר' סוכר
לערבב עם:
300 גר' גבינה 9%
20 גר' אינסטנט פודינג וניל
1 כף ברנדי
הרכבת העוגה:
להניח בסיס עוגה בתחתית של תבנית אפיה מתפרקת בקוטר 26.
למרוח עליו 50 גר' מגנאש השוקולד.
מחצית ממילוי הגבינה לשטח על הבסיס.
להניח בסיס שני.
למרוח עליו כ-50 גר' מגנאש השוקולד.
להקציף ¾ מהקרם הלבן עד שמוקצף היטב.
לערבב את הקרם הלבן ומלית הגבינה שנשארה.
לשטח על הבסיס השני.
להקפיא את העוגה
גימור העוגה (למחרת):
להקציף את יתרת המוס הלבן.
לזלף קווים מעל העוגה עם רווחים.
להמיס את הגנאש, לזלף ברווחים בין המוס הלבן.