חומרים:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר דמררה
1/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס דבש
13/4 כוסות קמח תופח
1 כפית גדושה קינמון
1/4 כפית ציפורן
1/2 כפית סודה לשתייה
50 גר' אגוזי מלך
2 תפוחי גרנד חתוכים לקוביות קטנות
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים, מקציפים לקצף רך ויציב את החלבונים יחד עם הסוכר.
מערבבים בקערה קטנה את החלמונים, שמן דבש.
מוסיפים תוך כדי ערבוב לתערובת החלבונים המוקצפת.
מוסיפים את כל החומרים היבשים – קמח, קינמון, ציפורן סודה לשתייה ומערבבים קצרות.
מוסיפים את קוביות התפוחים והאגוזים לתערובת ומעבירים לתבנית אפייה משומנת.
אופים בחום בינוני 180 מעלות כ-40 דקות.
בודקים בעזרת קיסם שהעוגה מוכנה.