עסקית חדשה במסעדת Orca

שמונה סיבות חדשות להתפנק בעסקיות הצהריים באורקה מרק תירס וקלאמרי, אסקלופ שייטל צרוב, דג מעושן אפוי בסיר ברזל, קציצות טלה על הגריל עם לפת צלויה ממולאת בזנב בקר ועוד

מסעדת אורקה, שנבחרה למסעדת השנה של מפה , מעדכנת את תפריט עסקיות הצהריים בשמונה מנות חדשות ומפנקות שבנה השף ערן שרויטמן.

למנות הראשונות מצטרפות 4 מנות חדשות: מרק תירס וקלאמרי – תירס וירקות שורש מוקפצים בשומן אווז ומבושלים בציר עוף, חלב ושמנת, במרקם חלק וסמיך מוגש עם ראשי קלמרי מוקפצים בשומן אווז; ריזוטו מח עצם ; ירקות גריל בשמן זית וברוסקטה של סינטה מעושנת עם ממרח עגבניות ואיולי

לעיקריות מצטרפות קציצות טלה על הגריל עם לפת צלויה ממולאת בזנב בקר, דג ים מעושן אפוי בסיר ברזל עם ירקות שורש, אסקלופ שייטל צרוב בשומן אווז המוגש עם פרוסות תפוח אדמה צלוי ורוטב קציפת חרדל וניוקי עם טורטליני גבינת ברי וצנוברים קלויים ברוטב פטריות פורצ'יני וקוביות זוקיני.

שני – שבת 12:30 – 15:30, 19:30 – 01:00
עסקיות צהרים: שני עד שישי – 89 שקל , שבתות וחגים – 98 שקל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר