מוסר – 200 ג"ר (לאחר פילוט)
סוכר חום – 2 כפות
תפוז פלחים – 3 יחידות
יין לבן יבש – 100 מ"ל
מיץ תפוזים – 50 מ"ל
שיני שום – 7 יחידות
שמן צמחי – כף אחת
מלח
פלפל
הכנה קונפי שום
להכניס לתבנית שני שום, כף סוכר חום, 30 מ"ל יין לבן יבש, כף של שמן, מעט מלח ופלפל, ולעטוף בנייר כסף.
לאפות כ-20 דקות בטמפרטורה של 200 מעלות.
לאחר 20 דקות להוריד נייר כסף ולאפות עוד מספר דקות עד לקבלת צבע שחום.
הכנת דג מוסר
דג מוסר לתבל במלח ופלפל, ולטגן קלות במחבת עם ממש מעט שמן, ולהעביר לתנור על 180 מעלות למשך כ-8 דקות.
הכנת רוטב
לצמצם במחבת, כף סוכר חום, מיץ תפוזים, יין לבן, מלח ופלפל, קונפי שום מוכן ופלחי תפוז, עד לקבלת סמיכות של סירופ.
הגשה
מומלץ להגיש על אורז, כאשר דג מונח עליו, ורוטב מעליו.