פיתת – פיצה מהירה עם מוצרלה וירקות

מצרכים:2 פיתות תימניות עבות וגדולות4 כפות שמן זית + שמן להברשת הפיתותמלח ופלפל שחור1/3 1 כוסות גבינות מוצרלה, מגוררת1 בצל סגול קטן, חתוך לטבעות2 שיני שום, קצוצות1 פלפל אדום קטן ו– 1 פלפל ירוק קטן, חתוכים לטבעות דקות¾ כוס קישוא קטן, לא קלוף, פרוס לעיגולים4 פטריות, פרוסות1 כפית אורגנו מיובש1 כף דבש1 כוס עגבניות מרוסקות, משומרות3 כפות עלי ריחן, קצוצים6 כפות גבינת קשקבל, מגוררתאופן ההכנה:חוצים את הפיתות לעיגולים. מסדרים אותן על תבנית שטוחה כשהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בשמן זית.בוזקים על הפיתות מלח ופלפל. מחממים תנור ל– 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה), וקולים את הפיתות 5 דקות.שמים על הפיתות מחצית מהמוצרלה, ואופים עוד דקה עד שתימס.מחממים את שמן הזית, ומקפיצים בו את הבצל והשום עד שיתרככו (כ– 3 דקות). מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, הפטריות, האורגנו, מלח ופלפל וכף דבש. מאדים תוך ערבוב 4 דקות.מוסיפים את המוצרלה הנותרת, ועורמים על עיגולי הפיתה. יוצקים את העגבניות המרוסקות, ומוסיפים ריחן וקשקבל.אופים בתנור חם או בגריל 5 דקות.

מצרכים:
2 פיתות תימניות עבות וגדולות
4 כפות שמן זית + שמן להברשת הפיתות
מלח ופלפל שחור
1/3 1 כוסות גבינות מוצרלה, מגוררת
1 בצל סגול קטן, חתוך לטבעות
2 שיני שום, קצוצות
1 פלפל אדום קטן ו– 1 פלפל ירוק קטן, חתוכים לטבעות דקות
¾ כוס קישוא קטן, לא קלוף, פרוס לעיגולים
4 פטריות, פרוסות
1 כפית אורגנו מיובש
1 כף דבש
1 כוס עגבניות מרוסקות, משומרות
3 כפות עלי ריחן, קצוצים
6 כפות גבינת קשקבל, מגוררת

אופן ההכנה:
חוצים את הפיתות לעיגולים. מסדרים אותן על תבנית שטוחה כשהצד החתוך כלפי מעלה, מברישים בשמן זית.
בוזקים על הפיתות מלח ופלפל.
מחממים תנור ל– 180 מעלות צלזיוס (חום בינוני גבוה), וקולים את הפיתות 5 דקות.
שמים על הפיתות מחצית מהמוצרלה, ואופים עוד דקה עד שתימס.
מחממים את שמן הזית, ומקפיצים בו את הבצל והשום עד שיתרככו (כ– 3 דקות).
מוסיפים את הפלפלים, הקישואים, הפטריות, האורגנו, מלח ופלפל וכף דבש.
מאדים תוך ערבוב 4 דקות.
מוסיפים את המוצרלה הנותרת, ועורמים על עיגולי הפיתה.
יוצקים את העגבניות המרוסקות, ומוסיפים ריחן וקשקבל.
אופים בתנור חם או בגריל 5 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר