רכיבים
300 גרם אננס
5 יריעות ג'לי או 1 שקית ג'לטין (12-14 גרם)
400 מ"ל שמנת 35% שומן
80 מ"ל חלב 3%
80 גרם סוכר
50 מ"ל מיץ אננס
אופן ההכנה
טוחנים את האננס בבלנדר או במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה.
מכניסים לסיר את מחית האננס, השמנת, החלב, הסוכר, הג'לטין ומיץ האננס.
מחממים על אש קטנה באיטיות עד שהסוכר והג'לטין נמסים ונוצרת תערובת אחידה.
יוצקים לתבניות סיליקון אישיות.
כניסים למקרר לפחות ל- 4 שעות.
מוציאים מהתבניות ומגישים.
לגרסת המתכון למבוגרים בלבד
ניתן להשתמש במשקאות חריפים במקום במיץ אננס.
ליקר קואנטרו מומלץ במיוחד מאחר והוא עובד טוב עם רכיבי המתכון האחרים.
מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה