פסטיבל הג'וקר של Bandy באפריל וערב יינן עם סוסון ים

"Bandy", הרסטו בר של בקיסריה, מקיים במהלך חודש אפריל את "פסטיבל הג'וקר": במהלך החודש תיבחר בכל יום מנה אחת מבין מנות התפריט ל"מנת הג'וקר". אורחים שיזמינו את המנה יזכו בהפתעה חינם, כמו כוס יין אדום או לבן, קוקטייל אביבי מתפריט הבר העשיר, או קינוח על חשבון הבית

"Bandy", הרסטו בר של בקיסריה, מקיים במהלך חודש אפריל את "פסטיבל הג'וקר": במהלך החודש תיבחר בכל יום מנה אחת מבין מנות התפריט ל"מנת הג'וקר". אורחים שיזמינו את המנה יזכו בהפתעה חינם, כמו כוס יין אדום או לבן, קוקטייל אביבי מתפריט הבר העשיר, או קינוח על חשבון הבית.

"Bandy" השתדרג לאחרונה והפך לרסטו בר שמציע תפריט עשיר ומגוון, וחוויית בילוי לאורך כל שעות היום.
לפניכם הצצה לתפריט החדש שבנה שף בן ציון מרגולין: שרימפס מוקפץ ביין לבן, חמאה ושום על מצע עלים ירוקים (61 ₪), לקט פטריות – פטריות ממולאות בגבינת פקורינו, מוצרלה, פטה, שבבי אגוז מלך וקוביות פלפלים אדומים (34 ₪).
במנות העיקריות: סירליון – סטייק סינטה מבקר מקומי מיושן, בציר עגל ויין אדום או רוטב שמנת פלפלת (300 גרם 69 ₪), באנדי אנטרקוט – סטייק אנטרקוט מקומי מיושן 300 גרם, מוגש עם צ'ימיצ'ורי(89 ₪).
בין מגוון המנות האחרונות: בומב – מוס שוקולד לבן ואייריש קרים על מצע של תחתית זאכר (32 ₪), טירמיסו – קרם קפה וגבינת מסקרפונה עם בישקוטים טבולים באספרסו (32 ₪), ועוד.

ערב יינן ב- Bandy
זאב דוניה מיקב "סוסון ים" יתארח ב"באנדי", הרסטו-בר של קיסריה, ביום ראשון 6 באפריל. במהלך הערב, שיחל בשעה 20.30, יטעמו 7 יינות מהיקב, לצד מנות שהרכיב במיוחד שף בן-ציון מרגולין. הטעימה תלווה בהסברים על היינות והיקב.
בתפריט:
פלמידה אדומה כבושה, פלפלים מהגריל, חומץ נזירים
מוגשת עם גאודי 2006
טורטליני בקר, פומדורו שורשים, מיקרו בזיליקום
מוגש עם פליני 2005
סקאלופיני סינטה, קונפי ארטישוק, רוטב יין אדום
מוגש עם אלול 2005
המחיר לסועד 160 שקלים (לא כולל שירות)
מספר המקומות מוגבל, ההשתתפות בהזמנה מראש בלבד.


Bandy
פארק תעשיה דרומי קיסריה
טל. 6372462 – 04

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר