מצרכים:
50 גרם פילה נקי משומן וגידים
2 כפות שמן זית
כף חומץ בלסמי
20 גר' גבינת פרמזן
חופן עלי אורוגולה
חצי לימון
מלח + פלפל
ניילון נצמד
הוראות הכנה:
חותכים את הפילה לפרוסות דקות ומסדרים צורה של עיגול בין הניילונים.
משטחים את הפילה בעזרת פטיש שניצלים הכי דק שאפשר.
על צלחת מזליפים את החומץ הבלסמי, שמן הזית, המלח והפלפל ובתנועה ומערבבים.
בתנועה סיבובית של חמש אצבעות מניחים את הקרפצ'יו על הצלחת.
את חופן עלי הארוגולה מתבלים במעט שמן זית, מלח ומיץ לימון ומסדרים מעל הקרפצ'יו.
מפזרים פרמזן מלמעלה.
"בליני", מרכז סוזן-דלל, ת"א, טל. 03-5178486