חומרים:
100 ג' חמאה
180 ג' קמח מנופה
20 ג' מלח
150 ג' גבינה צהובה מפוררת
1 חלמון
מעט חלב להרטבת הבצק במידה ויבש
1 כפית אבקת אפייה
ביצה לבירוש
גבינת פרמג'ן מפוררת לפיזור
קצח ושומשום לפי הטעם
אופן הכנה:
מערבבים חמאה, קמח, מלח, גבינה צהובה, חלמון ומעט חלב לבצק אחיד.
מרדדים לעלה בעובי 1.1/2 ס"מ. מסמנים ריבועים וחותכים.
מושכים בביצה טרופה ומפזרים גבינה, קצח ושומשום לפי הטעם.
אופים בחום 180 מעלות למשך כ- 25 דקות עד להשחמת הגבינה.
עוגיות אלו טעימות כאשר התיישנו יום אחד בכלי סגור ולצד יין משובח.