קוקטייל ההנג אובר זכה לפופולריות גדולה בזכות המרכיבים האלכוהוליים המתוקים, תוספת היוגורט (שמונעת את כאב הראש שאחרי), והקריצה לקהל הנשי
חומרים:
200 מ"ל יוגורט פשוט
2 כפיות דבש
בננה אחת
כפית נס קפה
משקה שוקו קר (אופציונלי)
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד המזון או השייקר את כל המרכיבים במשך דקה-דקה וחצי.
למי שאוהב מתוק ועדין: אפשר להוסיף חצי כוס של שוקו קר (מומלץ מקוביות קקאו).
מעבירים את התכולה לכוס הגנה ושותים בראשית הארוחה.
השפעת השייק תורגש תוך מספר שעות.