מרכיבים לשלושה – ארבעה סועדים
2 כוסות אורז בסמתי שטוף היטב
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לרצועות
חופן של שעועית צרפתית
רבע כרוב חתוך דק
כ-15 גרם אפונה ירוקה
3 בצלים קטנים חתוכים דק
שני פלפלי צ'ילי קטנים קצוצים
מלח לפי הטעם
כפית אבקת צ'ילי
2 כפיות קרויה (קימל)
4 גרגירי ציפורן
4 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
4 כפות שמן סויה
אופן ההכנה
מבשלים את האורז בסיר עם 3 כוסות מים, מעט מלח. מבשלים כ- 15 דקות על אש גבוהה ומורידים את האש לעוד 5 דקות בישול ומכסים.
מטגנים את הירקות יחד כ- 5 דקות במעט שמן עד לחצי עשייה (למעט העגבניות) כולל האפונה יחד עם פלפלי הצ'ילי ומעט מלח.
מטגנים את העגבניות בנפרד ומערבבים היטב. מבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את כל הירקות שטוגנו קודם. ולבסוף מוסיפים את האורז בעדינות על מנת שהוא לא יתפרק.
מבשלים כ-3 דקות.