מצרכים:
8 כדורי גלידה קפואים מאוד
חצי כוס קמח
בירה לבנה
חצי כפית סוכר
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
את כדורי הגלידה מכינים מראש ומחזירים למקפיא להקפאה נוספת למשך שעה וחצי.
בקערה גדולה מערבבים את הקמח עם הסוכר.
מוסיפים בירה עד שמתקבלת עיסה חלקה ללא גושים, לא דלילה מדי ולא סמיכה מדי.
מחממים את השמן לטיגון עמוק.
נועצים על קיסם את כדור הגלידה, טובלים היטב מכל הכיוונים בבלילה.
מכניסים לשמן הרותח לפחות מדקה רק כדי לקבל הזהבה קלה.
מגישים מיד.