מצרכים:
2 חזות ברווז
2 תפוחים גרנד-סמיט מקולפים וחתוכים לקוביות
חצי כפית צ'ילי חריף פרוס- כמות על פי הטעם
3-4 שיני שום פרוסות
2 כפות גולדן סירופ
כף חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס, מלח ים, שמן זית
אופן ההכנה:
מנקים את חזה האווז מעודפי השומן וחורצים ריבועים על השומן.
מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות.
מחממים מחבת.
מתבלים את חזה האווז במלח ים ופלפל שחור גרוס.
מניחים את חזה האווז על צד השומן במחבת למשך 3-4 דקות.
מעבירים לתנור עם השומן למעלה לעוד 8-10 דקות .
בינתיים מכינים באותה המחבת את הצ'אטני:
נקפיץ את השום וכמות צ'ילי חריף לפי הטעם.
נוסיף את התפוחים ונקפיץ יחד כשתי דקות.
נוסיף מלח, פלפל , גולדן סירופ וחומץ בלסמי.
נוציא את חזה הברווז מהתנור, נפרוס, ונמזוג הרוטב .
להגשה:
מומלץ להגיש עם פירה או אורז לבן.