חומרים
1.25 ק"ג חזי עוף טריים
לרוטב
1 קילו סוכר
1 ליטר סויה
1 ליטר ציר עוף או בשר
חצי קילו דבש
100 מ"ל חומץ אורז
2 כוסות מיץ ג'ינג'ר חבוש
150 גרם מולאסה
ירקות בגריל- כרישה, בצל, ג'ינג'יר, גזר ושום.
אופן הכנה
להרתיח את כל חומרי הרוטב ולבשל על אש קטנה כשעה (תוך כדי ניקוי הקצף שמצטבר למעלה). לסנן את הנוזלים, להוסיף כף קורנפלור מומסת במים ולערבב היטב. להוסיף חצי כוס ברנדי ולהדליק את הנוזלים.
לצלות את חזה העוף בגריל ולהגיש עם רוטב הטריאקי.
לשים את החזה עוף על הגריל בתוספת מלח ופלפל גרוס ולאחר מכן להוסיף את הרוטב.