חומרים:
6-8 שוקי עוף ללא העור
4 עגבניות בשלות, קלופות וחתוכות גס
4-6 ביצים קשות קלופות
6 שיני שום קצוצות גס
חופן עלי בזיליקום ירוק או סגול
1/2 1 כפיות פלפל שחור גרוס
מלח
1 כוס מים
2 פלפלים סודניים גרוסים
1/2 כוס שמן זית
1 כף פפריקה מרוקאית או רסק פלפלים יבשים
אופן ההכנה:
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה ורחבה.
מוסיפים פנימה את שיני השום הקצוצות ושוקי העוף ומאדים כ-5 דקות.
מוסיפים את הפפריקה, פלפל סודני, מלח, פלפל שחור ומאדים כ-2 דקות נוספות.
מוסיפים את העגבניות והמים כך שכמעט יכסו את שוקי העוף.
מנמיכים להבה, מכסים את המחבת ומבשלים 40-50 דקות.
מוסיפים את הביצים הקשות פנימה וממשיכים לבשל כ-10 דקות נוספות.
מתקנים תיבול, מוסיפים בזיליקום ומגישים.