חומרים:
1 חבילת בישקוטים
2 יחידות גבינת סימפוניה טבעית
6 ביצים מופרדות
1 מיכל שמנת מתוקה יטבתה
1/2 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס משקה נס קפה
אבקת קקאו, או פירורי שוקולד לקישוט
אופן ההכנה:
בקערה מניחים סימפוניה ומוסיפים חצי מכמות הסוכר עם תמצית וניל ומערבבים למסה אחידה.
מקציפים חלמונים במיקסר לקצף יציב ומקפלים לתוך מסת הגבינה.
בקערה נפרדת מקציפים חלבונים עם שארית הסוכר לקצף יציב ומקפלים למסת הגבינה.
בקערה נוספת מקציפים שמנת מתוקה לקצף יציב ומקפלים לתוך מסת הגבינה.
טובלים בישקוטים בנס קפה ומניחים בתבנית פיירקס. מניחים מעל חצי מכמות מסת הגבינה, מוסיפים שכבה נוספת של בישקוטים ומעל מניחים את המחצית השנייה של מסת הגבינה. מכניסים למקרר לכשעתיים.
מפזרים מעט קקאו או שוקולד ומגישים.