ל- 4 סועדים
חומרים:
4 מלפפונים
4 עגבניות
2 פלפל צהוב
2 פלפל אדום
2 בצל בינוני עגול
מיץ מלימון אחד
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית נענע קצוצה
300 גר' סלמון טרי
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל, קורט סוכר
אופן ההכנה:
לקצוץ את כל הירקות, עשבי התיבול והסלמון לקוביות קטנות (מעט יותר גדולות מהירקות) ולהעביר לקערה, לתבל בכל התבלינים. להכניס את התערובת למקרר לכרבע שעה.
אופן ההגשה:
לאחר מכן להוציא, לערבב, לסנן מהנוזלים, לחלק את הכמות לארבע. להניח במרכז צלחת, לקשט בעירית קצוצה ופרמז'ן מגורד.