חומרים
4 יחידות גבינת עיזים
200 ג"ר פטה
קורט פלפל לבן
100 ג"ר חמאה
1 אבוקדו גדול
2 יח' לימון מיץ
10 יח' עגבנייה מיובש
2 עלי טימין
1 שן שום
קורט מלח
קורט שחור גרוס
cc 100 שמן זית
קורט סוכר
2 יח' כרשה חלוטים
2 גזרים קלופים חלוטים
מלח גס
קצר
ניילון נצמד
טרין
אופן ההכנה
מרפדים תבנית טרין בניילון נצמד.
בצורת מניפה מניחים כרישה וגזר משני צידי הטרין.
מעבדים את החמאה, גבינות ופלפל הלבן למחית חלקה.
פורסים את האבוקדו לרצועות ומשרים במיץ לימון.
מעבדים את עגבניות המיובשות טימין מלח סוכר שום פלפל שחור ושמן זית למחית חלקה.
הרכבת הטרין
מרפדים 50 אחוז מכמות הגבינה בטרין.
מניחים במקרר כשעה עד שייתפס.
מרפדים את מחית העגבניות בטרין, ומניחים את רצועות האבוקדו, דוחסים את הטרין בעזרת נקישות קלות על שולחן.
מוסיפים את שארית הגבינה ועוטפים עם הכרישה והגזר.
מניילנים היטב עם ניילון נצמד.
צינון של 24 שעות בקירור.