כבד עוף ביין ופטריות

חומרים ל- 4 מנות:500 ג' כבדי עוף4 כפות שמןחצי כוס ציר עוף1 בצל קצוץ דק200 ג' פטריות יער פרוסות200 ג' פטריות שמפיניון פרוסות1 פלפל אדום חתוך לרצועות1 כפית פפריקה מתוקה1 כפית מלח1/4 כפית פלפל שחור1/2 כוס יין אדוםפטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:צולים את הכבדים באש מטעמי כשרות.שמים במחבת גדולה 2 כפות שמן ומטגנים את הכבדים טיגון קצר.יוצקים מעליהם את ציר העוף, מערבבים ומורידים מהאש.במחבת אחרת מחממים 2 כפות שמן.מזהיבים את הבצל.מוסיפים פטריות וגמבות.מבשלים על אש נמוכה מספר דקות.מוסיפים את הירקות המוכנים לכבדים.מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל, ומוסיפים את היין.מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה ללא כיסוי, מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכבדים.מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.מומלץ להגיש בתוספת פירה או פולנטה.שף יעקב כץ – שף בכיר ב"מכללת השף", מעביר סדנת שף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולים עם יין לכבוד חודש הבוז'ולה. מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.

חומרים ל- 4 מנות:
500 ג' כבדי עוף
4 כפות שמן
חצי כוס ציר עוף
1 בצל קצוץ דק
200 ג' פטריות יער פרוסות
200 ג' פטריות שמפיניון פרוסות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 כוס יין אדום
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
צולים את הכבדים באש מטעמי כשרות.
שמים במחבת גדולה 2 כפות שמן ומטגנים את הכבדים טיגון קצר.
יוצקים מעליהם את ציר העוף, מערבבים ומורידים מהאש.
במחבת אחרת מחממים 2 כפות שמן.
מזהיבים את הבצל.
מוסיפים פטריות וגמבות.
מבשלים על אש נמוכה מספר דקות.
מוסיפים את הירקות המוכנים לכבדים.
מתבלים בפפריקה, מלח, פלפל, ומוסיפים את היין.
מבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה ללא כיסוי, מערבבים בעדינות כדי לא לשבור את הכבדים.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מומלץ להגיש בתוספת פירה או פולנטה.

שף יעקב כץ – שף בכיר ב"מכללת השף", מעביר סדנת שף בקניון CINEMALL בחיפה, בנושא בישולים עם יין לכבוד חודש הבוז'ולה. מדי יום שישי מתקיים בקניון CINEMALL בחיפה "שוק&COOK", שוק אוכל וסדנאות בישול קונספטואליות לפי נושאים מתחלפים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר