מרכיבים ל־20-25 כדורים:
3 כפות חמאת בוטנים סקיפי עם שברי בוטנים
1/3 כוס חלב
1 וחצי כוסות (180 גרם) עוגיות מפוררות או ביסקוויטים
1/3 כוס ממרח שוקולד מהסוג שאוהבים
1 כף קקאו
לציפוי:
100 גרם (3/4 כוס + 1 כף) אבקת סוכר או קקאו או קוקוס
אופן ההכנה:
מחממים (במיקרוגל או בן מארי) חמאה בוטנים וחלב כדקה ומערבבים היטב.
מצרפים את יתר החומרים ומערבבים לעיסה אחידה.
יוצרים כדורים קטנים בקוטר 2 ס”מ ומעבירים למקרר לצינון כשעה.
מעבירים את אבקת הסוכר לקערה שטוחה ומגלגלים בה את הכדורים.
מאחסנים במקרר עד ההגשה.
צילום דני לרנר