ל- 6 מנות
ציוד:
כ-20 שיפודי במבוק, שרויים 15 דקות במים
חומרים:
18 כנפי עוף נקיות וחצויות (ללא הקצה הקטן)
למישרה:
4 כפות קטשופ
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות רוטב סויה
כף רוטב סויה
כף רוטב ברביקיו מעושן
כף סוכר חום
שן שום כתושה
כפית ג'ינג'ר מגורד עם הקליפה (לא חובה אבל כדאי)
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי המישרה ויוצקים אותה על הכנפיים.
מערבבים היטב, כדי שהבשר יהיה מצופה היטב.
משחילים כל 4 חלקי כנף על שני שיפודי עץ מקבילים.
מניחים על רשת הגריל החמה וצולים בחום נמוך.
מדי פעם מברישים במישרה.
סגירת מכסה הגריל תקצר את זמן הצלייה באופן משמעותי: 30-25 דקות בגריל מכוסה, 30-45 דקות ללא מכסה.