כריך חומוס-פול-ביצה

חומרים:לחמנייה (שמיניה או ארוכה)סלט טחינה (אפשר טחינה ירוקה)פול מצרי מבושל (אפשרי מקופסה – מסונן)ממרח חומוס אמיתיביצה קשה פרוסה עלי פטרוזיליהמלפפון חמוץ (כבוש במלח) פרוסאריסה/סחוג לפי הטעם (לא חובה)אופן ההכנה:למרוח טחינה על הלחמנייה משני צדדיה, בנדיבות.לערבב את הפול המסונן עם החומוס ביחס 1:1. לאוהבי חריף אפשר להוסיף אריסה/סחוג (לפי מידת החריפות הרצויה). למרוח את תערובת החומוס +פול על הלחמנייה, כ- 3 – 4 כפות (תלוי בסוג הלחמניה).לפזר את פרוסות הביצה על כל שטח הלחמנייה.להניח את פרוסות המלפפון הכבוש על פרוסות הביצה.לבסוף – לפזר את עלי הפטרוזיליה.המלצה: אם אפשרי אז חימום של דקה (לא יותר!!) בטוסטר- אובן ישדרג את הכריך.ניתן להשיג כריך חומוס-פול מוכן של "עינת" בחנויות הנוחות ברחבי הארץ. המחיר כ- 15 ₪. צילום אייל קרן

חומרים:
לחמנייה (שמיניה או ארוכה)
סלט טחינה (אפשר טחינה ירוקה)
פול מצרי מבושל (אפשרי מקופסה – מסונן)
ממרח חומוס אמיתי
ביצה קשה פרוסה
עלי פטרוזיליה
מלפפון חמוץ (כבוש במלח) פרוס
אריסה/סחוג לפי הטעם (לא חובה)

אופן ההכנה:
למרוח טחינה על הלחמנייה משני צדדיה, בנדיבות.
לערבב את הפול המסונן עם החומוס ביחס 1:1. לאוהבי חריף אפשר להוסיף אריסה/סחוג (לפי מידת החריפות הרצויה).
למרוח את תערובת החומוס +פול על הלחמנייה, כ- 3 – 4 כפות (תלוי בסוג הלחמניה).
לפזר את פרוסות הביצה על כל שטח הלחמנייה.
להניח את פרוסות המלפפון הכבוש על פרוסות הביצה.
לבסוף – לפזר את עלי הפטרוזיליה.

המלצה:
אם אפשרי אז חימום של דקה (לא יותר!!) בטוסטר- אובן ישדרג את הכריך.

ניתן להשיג כריך חומוס-פול מוכן של "עינת" בחנויות הנוחות ברחבי הארץ. המחיר כ- 15 ₪.

צילום אייל קרן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר