חומרים ל 10-12 מנות
100 גרם מרגרינה
6 דפי פילו
חצי מקל קינמון
חומרים למילוי
80 גרם אגוזי מלך
80 גרם פיסטוק
80 גרם פקאן
70 גרם דבש
70 גרם סוכר
70 גרם מרגרינה
אופן ההכנה
1. להמיס את המרגרינה, למרוח את המרגרינה בין שכבות הפילו, לחלק ל 6 חלקים ולמלא במילוי.
2. לבשל את הדבש, הסוכר והמרגרינה לקרמל ולהוסיף את החומרים
היבשים (אגוזים, פיסטוקים ופקאן). ההוספה תעשה כאשר הסיר לא על האש.
3. אפיה בחום של 180 מעלות כ 15 דקות.
4. להגיש בתוספת אבקת סוכר וקינמון.