ההכנה בשלושה שלבים:
שלב א'
חומרים:
¾ כוס סוכר
כוס תה חזק
כוס שמן
כוס דבש
3 חלמונים
1 כפית קינמון
1/2 כפית ציפורן
קורט מלח
אופן ההכנה:
להכניס את כל החומרים לקערה גדולה ולבחוש עד שאין גושים.
שלב ב'
חומרים:
1 כפית אבקת אפיה
1 כפית סודה לשתייה
½ 3 כוסות קמח
½ כוס אגוזים קצוצים דק
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים בנפרד.
להוסיף לתערובת משלב א'.
לבחוש עד שנוצר בצק.
שלב ג'
חומרים:
3 חלבונים
¼ כוס סוכר
אופן ההכנה:
לחמם את התנור לחום בינוני.
להקציף את החלבונים.
כשמתקבל קצף להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקציף עד שהקצף הופך גמיש.
להוסיף את הקצף לבצק משלב ב' בתנועות סיבוביות, ולצקת לתבניות מאפינס מסיליקון או לתבנית משומנת גודל 26.
לאפות בחום בינוני כשעה. אפשר לבדוק מוכנות המאפה ע"י קיסם. העוגה מוכנה כאשר צבעה חום והקיסם נקי.
להוציא מהתבניות אחרי צינון.
יריד האוכל בדיזנגוף סנטר מציג למעלה מ- 40 דוכני מזון,
היריד פועל בימי חמישי 12:00-20:00; ימי שישי 10:00-16:00